ISO 19178-1:2025
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٢٧ مايو ٢٠٢٥
Geographic information — Training data markup language for artificial intelligence — Part 1: Conceptual model
ملفات الوثيقة ISO 19178-1:2025
الإنجليزية
48 صفحات
الإصدار الحالي
219.05 USD
مجال الوثيقة ISO 19178-1:2025
Within the context of training data for Earth Observation (EO) Artificial Intelligence Machine Learning (AI/ML), this document specifies a conceptual model that:
— establishes a UML model with a target of maximizing the interoperability and usability of EO imagery training data;
— specifies different AI/ML tasks and labels in EO in terms of supervised learning, including scene level, object level and pixel level tasks;
— describes the permanent identifier, version, licence, training data size, measurement or imagery used for annotation;
— specifies a description of quality (e.g. training data errors, training data representativeness, quality measures) and provenance (e.g. agents who perform the labelling, labelling procedure).
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
اعتمدت مؤخراً
YSMO GSO ISO 22117:2025
ISO 22117:2019
مواصفة قياسية يمنية
ميكروبيولوجي السلسلة الغذائية -- متطلبات خاصة وإرشادات لاختبار الكفاءة بالمقارنة بين المختبرات
YSMO GSO ISO 11056:2025
ISO 11056:2021
مواصفة قياسية يمنية
التحاليل الحسية - المنهجية - طريقة تقدير الحجم
YSMO GSO ISO 22935-2:2025
ISO 22935-2:2023
مواصفة قياسية يمنية
الحليب ومشتقاته - التحليل الحسي - الجزء الثاني: طرق التقييم الحسي
YSMO GSO 2786:2025
GSO 2786:2024
لائحة فنية يمنية
القرنفل الكامل والمسحوق (المطحون)